page_banner

Produk

  • Disposable Spray Paint Cups for Car Refinishing Automatic Painting Spray HVLP Gun Tazza

    Cangkir Cat Semprotan sing bisa digunakake kanggo Refinishing Auto Painting Semprotan HVLP Gun Tazza

    Jeneng Parameter: Sar Pps Painting Cup 600ml Inner Cup+tutup+plug Nomer Model: Tub-013 Fitur: Eco-friendly Ukuran: 600ml Dekorasi: Kanggo Lukisan Mobil Gunakake: Kanggo Lukisan Mobil Moq: 200pcs Bahan: Plastik Delivery Detail: About 15 -20 Dina Sawise Ditampa Simpenan.FAQ 1. Q: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?A: kita industri lan perdagangan siji 2. Q: Carane akeh buruh ing pabrik?A: babagan 100 3. Q: Apa produk utama sampeyan?A: SpraySuits, Panel Stand, Bangku Kerja, Alat lan Persamaan ...
  • 5 Cps speedy gun cup system with disposable inner cup , lid and outer cup paint preparation solution

    Sistem cangkir pistol cepet 5 Cps kanthi cangkir njero, tutup lan solusi persiapan cat cangkir njaba

    Nilai Item Parameter Dhukungan khusus OEM, ODM, OBM Panggonan Asal China Zhejiang Jeneng Merek DAT Nomer Model H-827 Tipe HVLP Aplikasi Paint Spray Gun Cup Cup Volume 600ml Warna perak biru Nozzle 1.4mm/1.7mm Bahan Aluminium AIR INLET 1/4″ Bobot 650g Fokus ing desain lan konsep manufaktur kanthi kualitas lan spesialisasi sing dhuwur. Dilarang ngganti bahan lan proses produk supaya bisa nyuda biaya produksi lan adol ...
  • Manufacture of plastic disposable auto refinish paint cups and 400ml 600ml 800ml measuring cup with highest quality for painting

    Pabrikan cangkir cat plastik sing bisa diisi ulang otomatis lan gelas ukur 400ml 600ml 800ml kanthi kualitas paling dhuwur kanggo lukisan

    Jinis Parameter: Panggonan Asal Liyane: China OEM: Ya Ukuran: 300cc/600cc/800cc Kemasan: 200Pcs/Kotak Kemampuan Pasokan: 500000 Potongan/potongan saben Wulan Fitur Bahan: digawe saka PP Ukuran: 400cc, 650cc, 1300cc lan 2240cc Werna: transparan, bisa dicithak 1 utawa 2 werna Isi sing dicithak kanthi cetha, 10 rasio campuran sing beda.Kaki dhasar marang transfer kadhemen nalika nyampur, plastik tahan mangsa.Tutup tutup sing nutup luwih apik.Macem-macem printing kasedhiya.Cangkir campuran kita yaiku sistem cat tertutup sing ...
  • Profession LVLP L-898 car paint spray gun with plastic Mixing cup 1.3mm nozzle 600cc cup pistola de pintura

    Profesi LVLP L-898 cat mobil spray gun dengan plastik Pencampuran cangkir 1.3mm nozzle 600cc cangkir pistola de pintura

    Garansi Parameter: 1 taun Kacepetan Tanpa Beban: TANPA Dhukungan khusus: Panggonan Asal OEM: Zhejiang, China Warna: sampeyan bisa OEM Ukuran Piala: 600cc Nama produk: 600CC PPS TANK Sertifikasi: GS Selling Unit: Item tunggal Ukuran paket tunggal: 16X12X12 cm Bobot reged tunggal: 0,010 kg Jinis Paket: kothak plastik kanthi kothak Fokus ing desain lan konsep manufaktur kualitas dhuwur lan spesialisasi. Dilarang ngganti bahan lan proses produk kanggo nyuda biaya produksi lan ...
  • 600ml 850ml Paint Mixing Cup Complete Kit Disposable Painting Cup for Air Spray Gun

    600ml 850ml Cangkir Pencampur Cat Kit Lengkap Cangkir Lukisan Sekali Pakai kanggo Air Spray Gun

    Jinis Parameter: Taun Liyane: Model Universal: Perlengkapan Mobil Universal: Nomer Model Universal: TT-14 Jeneng Produk: 600 ml Cangkir Semprot Cangkir Cangkir Campuran Cat Kanthi Kalibrasi Kanggo Warna Awak Mobil: Cangkir Inner Transparan: 400ml/600ml/800ml Bahan: PP Sampel: Gratis MOQ: 50000PCS Paket: 50 cangkir batin + 50 tutup + 20 colokan / ctn 50 cangkir luar + 50 kerah ireng / ctn Aplikasi: Lukisan mobil Gaya: Teguh lan kenthel Kemampuan Pasokan: 1000000 Potongan / Potongan saben Wulan Digunakake ing pusat rincian otomatis , bengkel mobil...
  • 600ml spray gun replacement paint mixing plastic pp reusable outer external cup

    600ml spray gun panggantos Paint nyawiji plastik pp reusable njaba cangkir njaba

    Parameter Panggonan Asal: Zhangjiang China Jeneng Brand: Pangea Nomer Model: 063 Gunakake: lukisan mobil Tanggal Kadaluwarsa: 6 wulan Jeneng Produk: Cangkir Campuran Cat Warna: Kapasitas Transparan: 400ml 600ml 950ml Aplikasi: Fitur Campuran Lukisan: Operasi Gampang MOQ: 5000pcs Sampel: Availabe OEM: Diterima Kauntungan: Good Srvices Paket: Karton Jeneng Produk Cangkir penyemprotan cat (PPS CUP) Bobot 2 KG/CTN Fungsi Cat semprot Aplikasi Pengisi ulang otomatis/Furnitur/Konstruksi/Industri/Mar...
  • 600ml Paint Mixing Cup Complete Kit Disposable Painting Cup for Air Spray Gun

    600ml Paint Mixing Cup Kit Lengkap Cangkir Lukisan Disposable kanggo Air Spray Gun

    Layanan & Kekuatan Kita Mangga digatekake 1. Rega langsung pabrik.2. Kualitas apik.3. Pangiriman cepet sajrone 7 dina 4.Small order welcome.5. Dhukungan dhuwit mbalekaken 7 dina.6.Payment dening paypal utawa pesenan alibaba welcome dadi salah siji saka ndhuwur "vip" pelanggan kita.Kita percaya yen "kualitas minangka jiwa perusahaan".Sugeng rawuh kanggo hubungi kita."Kanthi dhuwit sampeyan ing aman;bisnis sampeyan ing aman" 600ml spray gun panggantos cat nyawiji plastik pp bisa digunakake maneh utawa ...
  • Hot selling plastic paint liner and lid, plastic paint inner cups with 125mic/190mic filter lid

    Lapisan cat plastik laris lan tutup, cangkir batin cat plastik kanthi tutup saringan 125mic/190mic

    Rincian Cepet Kelas: Garansi Industri: 3 taun Sumber Daya: Dhukungan khusus liyane: OEM, ODM, Nomer Model OBM: SPS1.0 Tipe: HVLP Aplikasi: Paint Spray Gun Cup Volume: 90/180/400/600/800ml Jeneng Produk: cangkir spray gun Bahan: pp Item: rim njaba, tutup cangkir, cangkir njaba lan cangkir liner Warna: transparan Panggunaan: lapisan awak mobil Kapasitas: 400ml / 650ml / 850ml jinis: 90/180/400/600/800ml Kemampuan Supply: 1000000 Set /Set saben wulan Kemasan & Pangiriman: 50 tutup cangkir + 50 cangkir njero + 20 tutup D...
  • Spray Gun Accessories Plastic Mix Cup Paint Cups Car Painting Color Mixing System

    Aksesoris Spray Gun Cangkir Cangkir Cangkir Cangkir Cat Mobil Sistem Campuran Warna

    Layanan & Kekuatan Kita Mangga digatekake 1. Rega langsung pabrik.2. Kualitas apik.3. Pangiriman cepet sajrone 7 dina 4.Small order welcome.5. Dhukungan dhuwit mbalekaken 7 dina.6.Payment dening paypal utawa pesenan alibaba welcome dadi salah siji saka ndhuwur "vip" pelanggan kita.Kita percaya yen "kualitas minangka jiwa perusahaan".Sugeng rawuh kanggo hubungi kita."Kanthi dhuwit sampeyan ing aman;bisnis sampeyan aman" Deskripsi Produk 600ml pp plastik sekali pakai nyeri...
  • Spray Gun Paint Mixing Cup for Car Body Printing Fast Color-Changing painting Cup

    Semprotan Gun Paint Nyampur Piala kanggo Body Printing Mobil Cepet werna-Ganti lukisan Piala

    Parameter Grade: Garansi Industri: Disposable Power Source: Pneumatic Customized support: OEM, ODM, OBM Model Number: 2.1 Type: LVLP Application: Paint Spray Gun Cup Volume: 90ml,180ml,400ml,600ml,850ml Jeneng produk: pps cup Warna: Putih Bahan: pps Kata Kunci: cangkir pencampur cat Kualitas: 1000 Kemampuan Pasokan Kapabilitas Pasokan: 3000 Potongan / Potongan saben Dina Kemasan & Pengiriman 1.Tas OPP 2.Minangka panjaluk sampeyan, Nilai Garansi Industri sing disposable Power Sour...
  • Paint Spray Gun Mixing Measuring Cup For Car Body Repair With Liner And Lids

    Cangkir Ukur Campuran Paint Spray Gun Kanggo Repair Body Mobil Kanthi Liner Lan Tutup

    Katrangan Kita nyedhiyakake solusi tanpa cat sing paling apik kanggo industri Otomotif. Misi kita yaiku nawakake produk lan layanan kanthi kualitas paling dhuwur kanthi rega sing paling kompetitif kanggo para pelanggan, supaya bisa ngasilake paling dhuwur ing pasar.Kita utamane aktif ing luwih saka 20 negara, lan uga golek mitra liyane ing saindenging jagad.Fungsi Semprotan cat Aplikasi Auto refinishing / Furnitur / Konstruksi / Industri / Marine / Aerospace lukisan.Fitur Campuran & Lukisan...