page_banner

Produk

600ml spray gun panggantos Paint nyawiji plastik pp reusable njaba cangkir njaba

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Panggonan Asal:zhangjiang China
Jeneng merek:
Pangea
Nomer Model:
063
Gunakake:
lukisan mobil
Tanggal kadaluwarsa:
6 wulan
Jeneng produk:
Cangkir Campuran Cat
warna:
Transparan
Kapasitas:
400ml 600ml 950ml

Aplikasi:Campuran Lukisan
Fitur:Gampang Operasi
MOQ:5000 pcs
Sampel:kasedhiya
OEM:Ditampa
Kaluwihan:Layanan apik
Paket:Karton

Jeneng produk

Cangkir penyemprotan cat (PPS CUP)

Bobot

2 KG/CTN

Fungsi

Semprotan cat

Aplikasi

Auto refinishing / Furnitur / Konstruksi / Industri / Marine / lukisan Aerospace

Fitur

Campuran lan lukisan 2 ing 1

70% luwih tipis lan irit wektu

Lukisan ing sembarang malaikat

kualitas stabil lan dipercaya layanan pantes

Packing

50 cangkir jero + 50 tutup + 20 tutup + 1 cangkir njaba / karton

jinis Filter

80mic/125mic/190mic

Kapasitas

400ml/600ml/950ml

Bahan

Food grade PP/LDPE

FAQ

1: Perusahaan sampeyan pabrik apa perusahaan dagang?

A: Kita perusahaan dagang

2.Apa produk utama sampeyan?

A: pp cangkir

3: Kepiye carane njaluk conto?

A: Yen kita duwe saham, gumantung saka gaya, warna lan percetakan logo sing sampeyan butuhake.

4: Apa kekuwatanmu?

A :(1) rega sing kompetitif (2) kualitas dhuwur (3) sumber siji-mandeg (4) respon cepet lan saran profesional babagan kabeh pitakon (5) jaminan kualitas

5.Apa jumlah minimal sampeyan?

A: Produk umum, 300 potongan saben gaya / warna.Yen sampeyan ora bisa nyukupi jumlah minimal, hubungi sales kita kanggo ngirim sawetara model sing ana ing saham lan menehi rega supaya sampeyan langsung pesen.

6.Q: Suwene pangiriman bakal njupuk?

A: Wektu pangiriman sing tepat gumantung saka gaya lan jumlah sampeyan.Biasane sajrone 30 dina kerja sawise nampa simpenan lengkap, 30% bisa dibayar ing ngarep lan 70% sadurunge dikirim yen jumlahe ngluwihi $5,000.Yen sampeyan milih soko kita duwe ing Simpenan, kita bisa ngirim ing 3 dina.

sfndzc
sagge

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita