page_banner

Produk

Semprotan Gun Paint Nyampur Piala kanggo Body Printing Mobil Cepet werna-Ganti lukisan Piala

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

kelas:Industri
Garansi:nganggo
Sumber Daya:Pneumatik
Dhukungan khusus:OEM, ODM, OBM
Nomer Model:2.1
Tipe:LVLP
Aplikasi:Paint Spray Gun

Volume cangkir:90ml, 180ml, 400ml, 600ml, 850ml
jeneng produk:pps cup
warna:Putih
Bahan:pps
tembung kunci:cat nyawiji cangkir
Kualitas:1000

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas sumber:3000 Piece / Piece saben dina

sava1
bdas123

Packaging & Pangiriman

1. Tas OPP 2. Minangka panyuwunan sampeyan

em nilai
sasmita Industri
Garansi nganggo
Sumber Daya Pneumatik
Dhukungan khusus OEM, ODM, OBM
Panggonan Asal Cina
Jeneng merek hanspray
Nomer Model 2.1
Jinis LVLP
Aplikasi Paint Spray Gun
Volume Cangkir 90ml, 180ml, 400ml, 600ml, 850ml
jeneng produk pps cup
warna Putih
Bahan pps
Tembung kunci cat nyawiji cangkir
Kualitas 1000

Packaging & Pangiriman

1.Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka perusahaan kanthi integrasi industri lan perdagangan.

2.Q: Apa sampeyan bisa nindakake OEM kanggo kula?
A: Kita nampa kabeh pesenan OEM, mung hubungi kita lan menehi kula design.we bakal menehi rega cukup lan nggawe conto kanggo sampeyan ASAP.

3.Q: Kepiye carane bisa entuk sawetara conto?
A: We are diajeni kanggo nyedhiyani sampeyan karo conto free.

4.Q: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
A: 1) Kabeh bahan mentahan kita digunakake ramah lingkungan
2) Buruh sing trampil ngurus kabeh rincian babagan nangani proses produksi lan pengepakan.
3) Departemen Kontrol Kualitas tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.

5.Q: Suwene wektu produksi sampeyan?
A: Iku gumantung ing produk lan jumlah pesenan.Biasane, butuh 15 dina kanggo pesenan karo MOQ qty.

6.Q: Wonder yen sampeyan nampa pesenan cilik?
A: Aja kuwatir.Bebas bae kanggo hubungi kita .supaya njaluk liyane pesenan lan menehi klien kita convener liyane, kita nampa pesenan cilik.

7.Q: apa sampeyan bisa tuku saka kita?
A: Cangkir cat, cangkir semprotan, cangkir pencampur cat, sistem persiapan cat


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita