page_banner

Produk

Cangkir Ukur Campuran Paint Spray Gun Kanggo Repair Body Mobil Kanthi Liner Lan Tutup

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Kita nyedhiyakake solusi tanpa cat sing paling apik kanggo industri Otomotif. Misi kita yaiku nawakake produk lan layanan kanthi kualitas paling dhuwur kanthi rega sing paling kompetitif kanggo para pelanggan, supaya bisa ngasilake asil paling dhuwur ing pasar.Kita utamane aktif ing luwih saka 20 negara, lan uga golek mitra liyane ing saindenging jagad.

Fungsi Spray Paint

Aplikasi Auto refinishing / Furnitur / Konstruksi / Industri / Marine / lukisan Aerospace.

Fitur Campuran & lukisan 2 ing 170% luwih tipis lan ngirit wektuPainting ing sembarang kualitas angelstable lan dipercaya layanan pantes.

Kemasan 50 cangkir jero + 50 tutup + 20 tutup + 1 cangkir / karton njaba.

Jinis Filter 80mic/125mic/190mic.

Kapasitas 400ml / 600ml / 800ml.

Bahan Food grade PP/LDPE.

Kaluwihan * Cangkir dobel

* Kantong njero sing bisa digunakake kanggo ngirit panggunaan pelarut lan wektu ngresiki bedhil semprotan

* Tuwung njaba disambungake menyang spray gun karo adaptor kuwat

* Cangkir njaba kanthi bolong sing dibangun kanggo nyaring cat kanthi apik

zxvasw
bfqwwaf

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita