page_banner

Babagan awake dhewe

cvxvds

Sapa Kita?

Shenyang GLOBEPabrik Kemasan Plastik minangka produsen profesional produk kemasan plastik PP lan PE.Kita wis ing proses pembangunan kanggo akèh taun.Sawise nambah modal, ekspansi, nganyari peralatan, perbaikan teknis, lan liya-liyane, skala perusahaan terus berkembang, lan output saya mundhak."Kanggo tujuan nglayani pelanggan kanthi jujur, kita dikenal kanthi kualitas, kualitas dhuwur, layanan profesional, kapasitas gedhe, integritas, lan pengerjaan sing apik banget. Wis entuk kepercayaan lan apresiasi para pelanggan.

Plastik pp lan pe kita wis ngliwati tandha perlindungan lingkungan sertifikasi internasional lan tandha perlindungan lingkungan sertifikasi EU, sing bisa nggawe perlindungan lingkungan ijo dadi langkah luwih lanjut.Uga bisa entuk kahanan menang-menang internasional lan ningkataké pangembangan Belt and Road Initiative.

Fokus ing kualitas

"Fokus ing kualitas, layanan tulus, njamin kualitas" punika Nilai inti kita, lan tansah sijine kapentingan pelanggan lan kualitas kualitas ing Panggonan pisanan.Muga-muga kanthi upaya tanpa wates, kita bisa terus nambah teknologi supaya bisa nulungi akeh pelanggan.Ngatasi masalah teknologi plastik ing macem-macem lapangan, ngatasi luwih akeh pp, masalah kemasan plastik pe, nggawe teknologi plastik anyar lan njamin layanan sing luwih apik.Kita mesthi yakin manawa kita bakal entuk asil sing saling migunani lan menang-menang karo para pelanggan, lan ngarep-arep supaya bisa ngladeni sampeyan lan perusahaan sampeyan.We look nerusake kanggo riko, lan ngarep-arep bisa karo sampeyan kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan.

about
office

Budaya Perusahaan

Layanan sing berorientasi wong, kualitas, manajemen sing ketat lan ati-ati, keamanan, perlindungan lingkungan, kejujuran lan disiplin diri, harmoni lan menang-menang "minangka interpretasi penting perusahaan babagan budaya perusahaan, ngemot refleksi konsentrasi operasi perusahaan lan nggawe keputusan manajemen. lan orientasi nilai prilaku, minangka kesatuan saka sakabehe organik, ing antarane wong-wong mau, wong-oriented iku dhasar, layanan kualitas minangka inti, manajemen sing ketat lan ati-ati, perlindungan lingkungan sing aman minangka premis, lan disiplin diri sing jujur ​​minangka jaminan. , Harmoni lan kerjasama win-win minangka tujuane.

Sajarah perusahaan: Pabrik Kemasan Plastik Shenyang Globe ,Sampeyan wis ngalami wolung taun sejarah.Bisnis utama kita yaiku penjualan peralatan lampu, penjualan piranti lampu semikonduktor, penjualan peralatan mekanik lan listrik, penjualan produk plastik, penjualan peralatan khusus semikonduktor, penjualan peralatan listrik, grosir komponen elektronik, penjualan komoditas, penjualan mesin pneumatik lan komponen, mesin hidrolik lan suku cadang. dodolan, dodolan pranata saben dina, dodolan lampu lan lentera, dodolan internet (kajaba dodolan butuh barang berlisensi), grosir produk logam, sembako saben dina, dodolan perlengkapan outdoor, dodolan instrumentasi, dodolan pengikat, dodolan produk elektronik, alat ukur elektronik , dodolan peralatan komponen elektronik lan elektromekanik, bagean mesin, dodolan suku cadang.Grosir suku cadang mobil, Koleksi lan kerajinan dodolan dolanan grosir (kajaba gading lan produke), dodolan aksesoris rambut, dodolan pasokan perlindungan tenaga kerja, akuisisi produk pertanian utama, grosir produk pertanian sing bisa ditonton, panganan kesehatan, pre-packaged, kategori kapindho saka dodolan peralatan medis, jinis pisanan saka dodolan peralatan medis, agen impor lan ekspor, impor lan ekspor barang lan teknologi impor lan ekspor (kajaba subyek ratifikasi sesuai karo proyek kasebut, Mandiri nindakake kegiatan bisnis miturut hukum karo bisnis. lisensi).Ing wolung taun kasebut, kita mbukak lelungan anyar, bisnis anyar lan proses manufaktur anyar.

history

Tampilan tim:Tim kita harmonis lan grapyak, yaiku kulawarga gedhe sing seneng.Kita asring ngatur kelompok kanggo melu ing macem-macem proyek.Perusahaan kita duwe perjalanan musim semi lan musim gugur, rapat olahraga musim panas lan konstruksi pesta ulang tahun perusahaan.

Karo kolega perusahaan kanggo melu ing lelungan perusahaan, ngunjungi kali ayu lan gunung, ndeleng kabeh ndonya menarik.

sava
asve