page_banner

kabar

  • Natal 2021

    Minangka perusahaan perdagangan manca, ana hubungane karo akeh pelanggan lan kanca manca.Perusahaan kita penting banget kanggo Natal.Perusahaan Natal uga khusus ngundang florist profesional kanggo nggawe wit Natal.Ana akeh wit Natal sing digantung ing ...
    Waca liyane
  • Game Oktober 2021

    Ing game musim panas sing panas, kanthi mbukak Olimpiade Musim Panas ing Tokyo 2021, perusahaan kita uga nganakake game sing nyenengake musim panas.Ana ganjaran kanggo telung ndhuwur ing saben grup, lan saben ganjaran beda.Acara olahraga sing nyenengake kalebu senam radio ing d ...
    Waca liyane
  • Rapat Tahunan 2022

    Sadurunge Festival Musim Semi, festival tradisional Tionghoa, saben perusahaan bakal nganakake rapat taunan sing beda-beda.Perusahaan kita duwe akeh item lan konten rapat taunan, kalebu game cilik kayata dawa kaleng kanggo push, guess jeneng lagu, lan idiom solitaire.Co...
    Waca liyane