gbl
gbl2
gbl33
cvxvds

Babagan perusahaan kita

Apa sing kita lakoni?

Pabrik Kemasan Plastik Shenyang GLOBE minangka produsen profesional produk kemasan plastik PP lan PE.Kita wis ing proses pembangunan kanggo akèh taun.Sawise nambah modal, ekspansi, nganyari peralatan, perbaikan teknis, lan liya-liyane, skala perusahaan terus berkembang, lan output saya mundhak."Kanggo tujuan kanggo nglayani pelanggan kanthi jujur, kita dikenal kanthi kualitas, kualitas dhuwur, layanan profesional, kapasitas gedhe, integritas, lan pengerjaan sing apik banget.Wis menang kepercayaan lan apresiasi para pelanggan.

Plastik pp lan pe kita wis ngliwati tandha perlindungan lingkungan sertifikasi internasional lan tandha perlindungan lingkungan sertifikasi EU, sing bisa nggawe perlindungan lingkungan ijo dadi langkah luwih lanjut.Uga bisa entuk kahanan menang-menang internasional lan ningkataké pangembangan Belt and Road Initiative.

ndeleng liyane

Produk panas

produk kita

Hubungi kita kanggo album sampel liyane

Miturut kabutuhan sampeyan, atur kanggo sampeyan, lan menehi kawruh

INQUIRY SAIKI
  • Our team is harmonious and friendly, which is a happy big family.

    tim

    Tim kita harmonis lan grapyak, yaiku kulawarga gedhe sing seneng.

  • Focus on quality, sincere service, guarantee quality

    Kualitas apik

    Fokus ing kualitas, layanan tulus, kualitas njamin

  • Shenyang GLOBE  Plastic Packaging Factory is a professional manufacturer of PP and PE plastic packaging products

    sugih ing macem-macem

    Pabrik Kemasan Plastik Shenyang GLOBE minangka produsen profesional produk kemasan plastik PP lan PE

Informasi paling anyar

kabar

news
Sadurunge Festival Musim Semi, festival tradisional Tionghoa, saben perusahaan bakal nganakake rapat taunan sing beda-beda.Perusahaan kita ...

Natal 2021

Minangka perusahaan perdagangan manca, ana hubungane karo akeh pelanggan lan kanca manca.Perusahaan kita penting banget kanggo Natal.Perusahaan Natal uga khusus ngundang florist profesional kanggo nggawe wit Natal.Ana akeh wit Natal sing digantung ing ...

Game Oktober 2021

Ing game musim panas sing panas, kanthi mbukak Olimpiade Musim Panas ing Tokyo 2021, perusahaan kita uga nganakake game sing nyenengake musim panas.Ana ganjaran kanggo telung ndhuwur ing saben grup, lan saben ganjaran beda.Acara olahraga sing nyenengake kalebu senam radio ing d ...