page_banner

Produk

600ml Paint Mixing Cup Kit Lengkap Cangkir Lukisan Disposable kanggo Air Spray Gun

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

kelas:Industri
Garansi: -
Sumber Daya:Pneumatik
Dhukungan khusus:
OEM
Panggonan Asal:Zhejiang, China
Jeneng merek:DAT

Dianggo:Pistol Semprot Cat Mobil
Ukuran Nozzle:1,3 mm
warna:ireng sarwa
Bobot:600 g
MASUK UDARA:G1/4
Aplikasi:Paint Spray Gun

 

Layanan & Kekuwatan Kita

Wiwit ngadeg ing 2014, Ningbo Fenghua Manchu Trading Company wis fokus ing kualitas, desain profesional lan konsep Manufaktur.Dilarang ngganti bahan lan teknik produk supaya bisa nyuda biaya produksi lan rega dodolan.Iki mung kanggo nggawe airbrush sing apik.

Ningbo fenghua cukup perusahaan dagang sawise taun Manajemen, kawangun sistem produk lengkap.Produk kalebu kabeh jinis uyuh otomotif, uyuh industri, uyuh cerdas, uyuh khusus lan lapangan liyane.Lan duwe tim r & D kuwat, welcome kanggo nyedhiyani produk anyar lan syarat anyar, tim engineer kita bakal nyedhiyani desain produk dipercaya.

Supaya kanggo mesthekake kualitas produk kita, saben produk kita wis liwat sawetara tes pengawasan kualitas ketat kanggo Njamin saben tuwung PP bisa pass test bocor, saben tuwung PP duwe efek atomization apik.Supaya Kita wis nggawe upaya tanpa wates kanggo nambah kualitas produk kita.Menang atine pelanggan kanthi produk sing luwih apik.

Nambah produksi taunan lan bathi bathi liwat kontrol biaya dudu arah pembangunan.Kualitas produk lan kepuasan pelanggan minangka tujuan sing ora bisa ditindakake.

FAQ

1. Apa produk bisa disesuaikan?

Ya, produk bisa disesuaikan karo spesifikasi utawa gambar sampeyan

2. Bisa conto dikirim miturut gambar?

Ya, produk sampel bisa disesuaikan karo spesifikasi utawa gambar sampeyan

Apa jumlah minimal pesenan?

Ya, kita bisa nyedhiyakake conto lan ngirim nganggo akun ekspres, utawa sampeyan bisa mbayar conto pengiriman udara.

Nalika wektu pangiriman?

1-3 dina kanggo pesenan sampel, 7-30 dina kerja sawise pembayaran kanggo pesenan akeh.

Apa syarat dagang sampeyan?

1-3 dina kanggo pesenan sampel, 7-30 dina kerja sawise pembayaran kanggo pesenan akeh.

6. Kepiye carane mbayar?

Gratis ing kapal

7. Kepiye carane sampeyan nggawe pangiriman?

Transportasi udara, transportasi laut, transportasi ekspres, transportasi darat (FedEx, DHL, UPS, TNT, lsp)

xq001 (1)
xq001 (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita