page_banner

Produk

600ml 850ml Cangkir Pencampur Cat Kit Lengkap Cangkir Lukisan Sekali Pakai kanggo Air Spray Gun

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Tipe:Liyane
taun:Universal
Model:Universal
Kelengkapan Mobil:Universal
Nomer Model:TT-14
jeneng produk:600 ml Spray Gun Piala Paint Nyampur Piala Kanthi Kalibrasi Kanggo Body Mobil
warna:Transparan

cangkir njero:400ml / 600ml / 800ml
Bahan: PP
Sampel:Gratis
MOQ:50000PCS
Paket:50 cangkir jero + 50 tutup + 20 colokan / ctn 50 cangkir njaba + 50 kerah ireng / ctn
Aplikasi:Lukisan mobil
Gaya:Teguh lan kenthel
Kapabilitas sumber:1000000 Piece / Piece saben Sasi

Digunakake kanthi akeh ing pusat rincian otomatis, bengkel mobil lan liya-liyane, kanggo lukisan mobil, refinishing, tutul, cat campuran.

Kaluwihan

Cangkir campuran cat:Awak cangkir transparan kanthi kalibrasi lan rasio sing akurat.Gampang kanggo operate, ekonomi lan ora silicon.Mixing Paint cepet lan uga.Bisa digunakake bebarengan karo wadhah cangkir.

Cangkir campuran semprotan:Mathuk kanggo semprotan gun, bisa digunakake maneh lan gampang kanggo ngganti, dhuwur-efficiency asil dandan karya .Ekonomi lan nosilicon.Mixing Paint cepet lan uga.Set kalebu: cangkir njaba, cangkir njero, tutup & plug.

Item TT-014
Bahan PP
Volume Cangkir campuran cat Semprotan cangkir campuran
400ml / 600ml / 1000ml Cangkir njero: 400ml / 650ml / 850ml
Cangkir njaba: 650ml / 850ml
warna Transparan
Packing 400 ml: 50 inner/bag, 2 bags/box, 10 boxes/ctn
600 ml:50 inner/bag, 4 bags/box, 6 boxes/ctn
1000ml: 100 inner/bag, 2 bags/box, 10 boxes/ctn
50 cangkir njero + 50 tutup + 20 colokan / ctn
50 cangkir njaba + 50 krah ireng / ctn
MOQ 50000 pcs
Gaya Teguh lan kenthel

Cathetan:Wadah cangkir lan pengaduk cat plastik bisa digawe miturut pelanggan

sfndzc
sagge

Panjaluk

KAMI wis khusus ing solusi total produk perlindungan cat kanggo cat DIY.

Kayata tape kain, film masking, film masking wis tape, tutup kursi mobil plastik, foil, HDPE foil karo tape, saringan cat, mixing cangkir, mobil resik set.

Kanggo informasi luwih lengkap Kita tansah nyoba sing paling apik kanggo para pelanggan.Wis 13 taun wiwit nyedhiyakake produk kanggo pasar internasional.Apa maneh, kita njamin barang sing diwenehake sampeyan kualitas lan kita nggawe aturan kanggo mriksa saben produk sadurunge dikirim.Akibaté, kita wis menangaké reputasi apik antarane pelanggan karo kualitas apik, prices competitive lan Techniques majeng wiwit kita panyiapan.

Kita wis lulus evaluasi sertifikat ISO9001: 2000 lan entuk sawetara penghargaan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita