page_banner

Produk

Cangkir Cat Semprotan sing bisa digunakake kanggo Refinishing Auto Painting Semprotan HVLP Gun Tazza

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Jeneng Tem:Sar Pps Painting Cup 600ml Inner Cup+tutup+plug
Nomer Model:Bak-013
Fitur:Ramah lingkungan
ukuran:600 ml
Dekorasi:Kanggo Lukisan Mobil
Gunakake:Kanggo Lukisan Mobil
Moq:200 pcs
Bahan:Plastik
Rincian Pangiriman:Kira-kira 15-20 Dina Sawise Ditampa Simpenan.

FAQ

1. Q: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: kita minangka industri lan perdagangan

2. Q: Carane akeh buruh ing pabrik?
A: babagan 100

3. Q: Apa produk utama sampeyan?
A: spraySuits, Panel Stand, Bangku Kerja, Piranti lan Peralatan, Sanders, Abracives, Cakram, Roloc lan Flicklok, Backing Plates lan Pads, Buffing lan Polishing Pads lan busa, wool Pads, Polishing Cloths, Auto Detail Equipment, Tutul munggah sikat, lan Botol Tutul, Sikat Seam Sealer, Pengikis, Setelan Semprotan, Setelan Semprotan Antistatik, Coveralls Sekali Pakai, Tongkat Campur, Kartu Semprotan, Busana Kerja, Celemek Detail, Pisau Tepi Tunggal, Sikat Kawat, Senjata Semprotan, Kit Pembersih Pistol Semprot, Pengelasan Peralatan, Lampu Infared, Filter Booth.Saringan, Filter Cone Kertas, Filter Gun Semprotan, Sikat Tagger, lan liya-liyane.

4. Q: Carane njaluk sampel?
A: sawetara model bakal gratis yen kita duwe saham Dikenani biaya, gumantung saka gaya, werna lan logo printing sing dibutuhake.

5. P: Apa keuntungan sampeyan?
A: (1) rega kompetitif (2) kualitas dhuwur (3) siji mandeg purchasing (4) respon cepet lan saran profesional ing kabeh pitakonan (5) jaminan kualitas

6. Q: Apa jumlah minimal sampeyan?
A: Kanggo produk normal, 300pcs / werna kanggo siji gaya.Yen sampeyan ora bisa nggayuh jumlah minimal, hubungi sales kita kanggo ngirim sawetara model sing duwe saham lan menehi rega supaya bisa dipesen langsung.

7. Q: Suwene ngirim produk?
A: Tanggal pangiriman sing tepat kudu miturut gaya lan jumlah sampeyan.Biasane ing 30 dina kerja sawise nampa pembayaran mudhun lengkap .yen jumlah sampeyan luwih saka $5000, sampeyan bisa mbayar 30% dhisik, lan mbayar 70% sadurunge kiriman. Yen sampeyan milih item sing duwe saham, kita bisa ngirim ing 3 dina. .

xq02
xq0201

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita