page_banner

Produk

Lapisan cat plastik laris lan tutup, cangkir batin cat plastik kanthi tutup saringan 125mic/190mic

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

kelas:Industri
Garansi:3 taun
Sumber Daya:Liyane
Dhukungan khusus:OEM, ODM, OBM
Nomer Model:SPS1.0
Tipe:HVLP
Aplikasi:Paint Spray Gun
Volume cangkir:90/180/400/600/800ml

Jeneng produk:cangkir spray gun
Bahan: pp
Item:rim njaba, tutup cangkir, cangkir njaba lan cangkir liner
warna:transparan
Dianggo:lapisan awak mobil
Kapasitas:400ml / 650ml / 850ml
jinis:90/180/400/600/800ml

Kapabilitas sumber:1000000 Set / Sets saben Sasi
Packaging & Delivery:50 tutup tuwung + 50 cangkir njero + 20 tutup

Katrangan

Cangkir Pencampuran Cat, Gratis pengiriman Spray gun PPS Type H/O Quick Cup.

Ora ana Cangkir lan Kerah Reresik (cangkir keras + cangkir njero + tutup) 200/400/600/800ml.

Adaptor PPS ngowahi bedhil semprotan khas menyang sing bisa karo Paint Preparation System khusus dirancang adaptor, ngidini pelukis nggunakake PPS karo sakbenere sembarang spray gun adaptor Utas gampang kanggo nginstal Nice lan kondisi resik.

Produk iki dimaksudaké kanggo nggunakake ing panggonan cangkir logam ing paling bedhil cangkir gravitasi.Nyetel cangkir gravitasi vs. PPS standar nyambungake selang gravitasi saka port cangkir, utawa regulator gun semprotan.

sfndzc
sagge

Packing & Pangiriman

Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake.

KAMI minangka produsen profesional sing duwe pengalaman produksi 8 taun.Saiki produk utama Air alat, Air kompresor etc. Lan kita duwe R & D tim sampurna kanggo nganyari produk, kita njupuk syarat kita klien minangka kewajiban kita lan wis dadi indispensable ndhukung akeh pelanggan.Layanan sawise-sales sampurna minangka titik kuwat sing luar biasa.nalika nyediakake peralatan profesional karo klien kita, kita bakal bebarengan ndhukung wong-wong mau karo guide pangopènan .Muga-muga bisa kerjo bareng karo sampeyan lan nggawe bisnis bebarengan ono gunane antarane kita.Matur nuwun kanggo ngunjungi situs web kita, komentar lan pitakon sampeyan olèh."Dhukungan produk sing luwih apik lan luwih apik kanggo nambah Karya Sampeyan" minangka tujuan pungkasan, lan kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan ing mangsa ngarep.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita