page_banner

kabar

Ing game musim panas sing panas, kanthi mbukak Olimpiade Musim Panas ing Tokyo 2021, perusahaan kita uga nganakake game sing nyenengake musim panas.Ana ganjaran kanggo telung ndhuwur ing saben grup, lan saben ganjaran beda.Acara olahraga sing nyenengake kalebu senam radio ing jaman siswa, bal-balan ing antarane kelas PE, uji coba wektu lompat kodhok, lan yo-yo ing kartun.Rapat olahraga kabeh padha karo dina mahasiswa, lan kita ngelingi rapat olahraga nalika dina mahasiswa bebarengan.Saben acara duwe wasit, lan kesalahan ora dianggep.
Item pisanan yaiku game yo-yo.Kolega lanang iku isih main macem-macem trik yo-yo.Pungkasane, uga rekan lanang sing menang lan menang hadiah kasebut.Item kapindho yaiku senam radio, yaiku sinar matahari sing warni.Iki minangka radio senam sing saben dina kudu nari nalika sekolah.Sawetara kolega latihan sawise mangkat kerja ing wayah sore.Kamenangan pungkasan dadi milik wanita enom.hadiahe.Item kaping telu yaiku uji coba wektu kabisat.Ana kadohan sing stipulates sing siji sing njupuk wektu kurang saka titik wiwitan kanggo titik pungkasan menang.Ngelingi jarak lompat sing beda antarane kolega lanang lan kolega wanita, jarak antarane kolega lanang lan kolega wanita bakal luwih dawa sawetara meter tinimbang kolega wanita., Saben uwong bisa guess sing menang kamenangan lan menang hadiah dhewe ing pungkasan?Sabanjure yaiku olahraga eksklusif kanggo kolega lanang, bal-balan, olahraga iki pancen menarik, nalika sampeyan ora bisa nguwasani kurva bal, bal bakal mlayu mubeng, rekan lanang nabrak bal-balan ing jejere tembok, metu saka jendela, lan kancaku sing kena bal-balan.Proyek iki dimenangake dening rekan lanang.Sawise rapat olah raga, kabeh padha mangkat bareng-bareng.dina apik banget.

AASVF
DBASA
QWGQWG
RTHERTH

Wektu kirim: Feb-28-2022