page_banner

kabar

Minangka perusahaan perdagangan manca, ana hubungane karo akeh pelanggan lan kanca manca.Perusahaan kita penting banget kanggo Natal.Perusahaan Natal uga khusus ngundang florist profesional kanggo nggawe wit Natal.Ana pirang-pirang wit Natal sing nggandhol ing udhara, lan rong wit Natal cilik, sing katon ana ing jejere wit Natal sing gedhe.apik banget.Ing wayah awan, perusahaan nganakake dhaharan Cina lan Barat kanthi layanan mandiri.Ana akeh delicacies.Woh-wohan kalebu ceri sing gedhe banget, sing manis banget lan enak.Ana uga stroberi seger sing mentas ana ing pasar., manis banget.Ana sosis panggang sing disenengi saben wong, swiwi pitik pedhes lan asli, gluten panggang Cina, gluten panggang wangi banget, lan delicacies saka Kulon, kue strawberry lan kue cangkir cilik karo selimut Santa, uga steak lan sayap ayam panggang.Ing njero kembang ana bola salju gula lan kastanye goreng sing kudu dipangan nalika musim dingin.Amarga akeh panganan lan bahan-bahan sing wis disiapake, kabeh kanca-kancaku padha sendawa wiwit jam 11.20 awan nganti jam 3.00 sore.Iku pancene kuwat lan ora kuwat, lan pungkasane kabeh padha ngemas.Digawa mulih.Nggabungake panganan Cina lan Barat kanggo pesta panganan Natal sing apik banget.Mesthi, hadiah penting ing Natal.Senajan ora ana Santa Claus kanggo ngirim hadiah kanggo kita, ana panggedhe Natal sing ngirim hadiah kanggo kita.Hadiah diselehake ing tanduran pot, lan saben kita kudu golek hadiah dhewe.Ana raos khusus saka misteri.Aku nemu kado karo kado sing ditulis ing tas sing duweke.Aku banget wareg karo hadiah iki.Cangkir percobaan anget.Pesta Natal seneng banget.

SABBEW
ASBGNFGN
RWNERNF

Wektu kirim: Feb-28-2022